Port-ciutat

Portes obertes

Portes obertes

El port de Castelló és el port de tots. És fruit de la reivindicació de la societat de Castelló, i per això l’Autoritat Portuària té com a objectiu prioritari obrir el recinte a la ciutadania, aproximar-lo i donar-lo a conèixer. Per això, fins a dia d’avui s’han celebrat vàries edicions.

Per al seu desenvolupament s’organitza un ampli desplegament de professional, entre guies, informadors, policies portuaris, així com personal voluntari per a atendre i informar a qui vulga gaudir d’aquesta iniciativa.
Les Jornades de Portes Obertes permeten donar a conèixer de primera mà els últims èxits del port així com les inversions de futur que permetran afermar-lo al Top 10 dels ports espanyols. També es dóna compte de les mesures en matèria de sostenibilitat i medi ambient.

“PortCastelló és un port d’oportunitats i és el port de tots”, afirma el president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Francisco Toledo, per a qui la integració port-ciutat és una acció prioritària de la seua acció de govern. Toledo ha indicat que “el desenvolupament del port és un esforç de tots, i per això volem obrir-nos a la ciutadania i compartir amb ella el que fem dia a dia per a continuar creixent”.

“PortCastelló es un puerto de oportunidades y es el puerto de todos”, afirma el presidente de la Autoridad Portuaria de Castellón, Francisco Toledo, para quien la integración puerto-ciudad es una acción prioritaria de su acción de gobierno. Toledo ha indicado que “el desarrollo del puerto es un esfuerzo de todos, y por ello queremos abrirnos a la ciudadanía y compartir con ella  lo que hacemos día a día para seguir creciendo”.