Port-ciutat

Coneix el teu port

VISITES

El port de Castelló impulsa la iniciativa “Coneix el teu port” amb l’objectiu de potenciar el vincle port-ciutat i donar a conèixer la importància del recinte portuari en la generació de riquesa i ocupació per al seu entorn.

Només durant l’últim any PortCastelló ha rebut un total de 32 visites de diferents centres escolars de la província. Un total de 1.000 alumnes de totes les edats, des dels més menuts d’Educació Primària fins als estudiants de Batxillerat i de vàries universitats han descobert les instal·lacions de l’Autoritat Portuària de Castelló, i han gaudit d’una visita guiada per l’interior del recinte portuari. També s’han unit a aquesta iniciativa associacions veïnals.

Durant el recorregut els interessats aprenen conceptes bàsics relatius al funcionament d’un port, així com els tipus de tràfic i embarcacions que rep PortCastelló. Durant el trajecte coneixen les mesures que promou l’Autoritat Portuària per a consolidar Castelló com a un port sostenible i respectuós amb el medi ambient.

Si pertanys a una associació, col·lectiu o centre educatiu i estàs interessat en fer una visita al port de Castelló pots enviar un correu electrònic a l’adreça: visitas@portcastello.com

Descarrega’t les nostres activitats infantils: