Negoci

Àrea d’influencia

Àrea d’influencia

El Hinterland del Port de Castelló es configura analitzant la zona geogràfica d’influència econòmica, però també les comunicacions i el tipus de mercaderies que es transporten. A més, es té en compte l’evolució de les exportacions i importacions de cada província, així com els productes exportats i les empreses exportadores. En el mapa es poden apreciar les províncies espanyoles de l’àrea d’influència de PortCastelló.

mapa Espala Hiterland

València, Tarragona, Saragossa, Terol, Múrcia, Almeria i Madrid representen prop del 30% de la població espanyola, i acullen a més d’un milió d’empreses, el que significa el 30% del total del país. Les exportacions i importacions de l’àrea d’influència del Port de Castelló suposen més d’un terç de les del conjunt d’Espanya.

Els combustibles minerals, olis, matèries bituminoses i ceres; sal, sofre, terres, calç i ciments; fruites, hortalisses, plantes, cereals; productes ceràmics; paper, cartó i plàstic; vehicles i accessoris; fosa, ferro i acer; i els productes químics inorgànics són les principals mercaderies amb les quals s’opera en l’àrea d’influència del Port de Castelló.

França, Itàlia, Regne Unit, Alemanya, Portugal, EE.UU., Canadà, Països Baixos, Aràbia Saudita, Emirats Àrabs, Nigèria, Algèria, Xina, Índia, El Marroc, Bèlgica, Tunis, Polònia, Veneçuela, Turquia, Grècia, Rússia, Israel, Sud-àfrica, Líbia, Mèxic, Argentina, Brasil, Noruega, Egipte, Ucraïna o Qatar es troben entre les principals destinacions i/o orígens internacionals de les mercaderies del Hinterland de PortCastelló.