Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló reforça la seguretat amb la renovació i ampliació de la seva xarxa de desfibril·ladors

3 May 2024

PortCastelló ha renovat i ampliat la xarxa de desfibril·ladors externs semiautomàtics del recinte portuari amb la instal·lació d’un nou desfibril·lador en el seu edifici de clients.

Amb aquesta nova licitació, l’Autoritat Portuària suma un total de vuit equips en la seva zona cardioprotegid, que abasta tant la part duanera com la zona lúdic – administrativa, a fi de millorar la seguretat en tot l’entorn.

Francisco Ramos, responsable de la divisió de Seguretat i Prevenció de PortCastelló, ha subratllat que la iniciativa “suposa un pas més per a la millora de la seguretat de la ciutadania i dels propis usuaris del port”.

Així mateix, Ramos ha assenyalat que l’Autoritat Portuària de Castelló com a entitat cardioprotegida “sempre ha buscat la màxima eficàcia i eficiència en tots els equips i sistemes d’actuació en cas d’emergències”.

En un altre ordre de coses, com a tècnic del departament de Seguretat ha explicat que el telèfon d’emergències al qual s’ha de cridar per a comunicar qualsevol incidència en el recinte portuari és el 964 737 202, al mateix temps que ha recordat que per a garantir la seguretat “tots els policies portuaris compten amb cursos formatius relacionats amb la utilització d’aquests dispositius mèdics d’ús extra hospitalari (DESA) i de primers auxilis per a poder actuar amb major celeritat fins a l’arribada dels serveis sanitaris”.

Vull rebre les notes de premsa