Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló reforça el vincle port-ciutat amb un concert de Juan Pablo Manzanero a la sala Moll de Costa

13 February 2024

El president de l’Autoritat Portuària, Rubén Ibáñez, ha destacat que PortCastelló “continua amb la seva aposta per reforçar i enfortir el vincle port-ciutat, col·laborant amb iniciatives de caràcter lúdic i cultural que dinamitzin l’oferta del districte marítim i el consolidin com un entorn viu i dinàmic”.

Aquest és el cas del concert de Juan Pablo Manzanero, que organitza Moll de Costa Eventos i patrocina PortCastelló, que tindrà lloc aquest divendres 16 de febrer, a les 20 hores, a la sala Moll de Costa.

En aquest sentit, el màxim representant de l’Autoritat Portuària ha recordat que “col·laboracions com aquesta confirmen el compromís adquirit de posar el port a la disposició dels castellonencs i obrir-lo a la ciutat; aposta que es va materialitzar aquest Nadal amb el gran acolliment que va tenir entre la ciutadania l’àmplia programació d’activitats Nadal al Port dirigida a tots els públics”.

“Som un port obert a la ciutadania i volem que la societat ens vegi com alguna cosa més que una infraestructura, que se’ns reconegui com a institució que genera oportunitats, i que sempre siguem un bon pla per a castellonencs i visitants”, ha afirmat Ibáñez.b

Vull rebre les notes de premsa