Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló convoca la IX edició dels Premis Faro

10 January 2024

10-01-2024. El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Rubén Ibáñez, ha convocat la IX  edició de les Distincions Faro PortCastelló. L’Autoritat Portuària va impulsar aquests premis en 2016 coincidint amb la commemoració dels 114 anys de la creació del port de Castelló i sobre la base del que es disposa en el Reglament de Distincions Honorífiques.

La iniciativa té com a fins reforçar el sentit de pertinença a la Comunitat Portuària de Castelló, contribuir al coneixement públic d’iniciatives noves en diferents àmbits i reconéixer els mèrits del treball realitzat.

Les nou categories a les quals es poden concórrer són Comunicació, Innovació, Trajectòria Empresarial, Seguretat Laboral, Iniciativa Empresarial, Protecció Mediambiental, Igualtat, Cultura i Compromís Social. A la distinció Faro PortCastelló en cadascun d’aquests àmbits podran concórrer persones o entitats, nacionals o estrangeres, presentant una instància juntament amb els mèrits adduïts per a l’atorgament de la distinció.

El termini de presentació de sol·licituds ja està obert i es prolongarà fins al 31 de gener d’enguany. La Distinció de Faro PortCastelló té caràcter exclusivament honorífic, per la qual cosa no genera dret administratiu ni de caràcter econòmic a les persones o entitats guardonades.

El jurat dels premis Faro està conformat per més de 50 persones de diferents àmbits, és paritari i amb majoria d’integrants externs a l’Autoritat Portuària.

Les bases per a participar en aquestes distincions estan exposades en el portal https://www.portcastello.com/puerto-ciudad/premios-faro/

Vull rebre les notes de premsa