Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló consolida la seva aposta social amb la col·laboració de Afanías en els Premis Faro

3 February 2024

PortCastelló consolida la seva aposta social amb la col·laboració de Afanías en la IX Edició de les Distincions Faro que anualment convoca l’Autoritat Portuària i que se celebraran el mes vinent d’abril, coincidint amb la commemoració de l’aniversari de la creació del port.

Aquesta iniciativa, que s’emmarca en el Pla de Sostenibilitat i Responsabilitat Social Corporativa del Port de Castelló, té per objecte afavorir la inserció sociolaboral de les persones amb discapacitat intel·lectual. Les persones usuàries del centre elaboraran un total de 50 peces de ceràmica que es lliuraran als membres del jurat en senyal d’agraïment.

El president de l’Autoritat Portuària, Rubén Ibáñez, que ha visitat el centre ocupacional de Afanías per a conèixer de primera mà el treball que realitzen, ha destacat la importància d’aquesta mena d’accions per a “potenciar el compromís de l’Autoritat Portuària amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) establerts per l’Assemblea General de les Nacions Unides”. “Aquests projectes serveixen d’ajuda al col·lectiu en el seu camí cap a una inclusió efectiva i real en el mercat laboral”, ha afirmat Ibáñez.

Així mateix, aquesta acció social, que va començar fa ara 3 anys, se suma a altres iniciatives com la col·laboració de PortCastelló amb l’Associació de Síndrome de Down, que també tindrà representació en els premis, a fi de visibilitzar la labor que realitzen aquestes persones per a la societat.

IX Edició de les Distincions Faro PortCastelló

L’Autoritat Portuària va impulsar els premis Faro l’any 2016 a fi de reforçar el sentit de pertinença a la Comunitat Portuària de Castelló i contribuir al coneixement públic d’iniciatives noves en diferents àmbits i reconèixer els mèrits del treball realitzat.Les distincions estableixen nou categories a les quals es pot concórrer; Comunicació, Innovació, Trajectòria Empresarial, Seguretat Laboral, Iniciativa Empresarial, Protecció Mediambiental, Igualtat, Cultura i Compromís Social.

Vull rebre les notes de premsa