Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló col·laborarà amb Club de Producte Introducing Castelló per a consolidar l’atractiu del port per al turisme de creuers

8 February 2024

PortCastelló reforçarà el seu atractiu amb el turisme de creuers mitjançant la col·laboració del port de Castelló amb el Club de Producte Introducing Castelló, a fi d’impulsar que les empreses del sector crucerístico triïn Castelló com a port basi i escala d’interès en els seus itineraris.

El president de l’Autoritat Portuària, Rubén Ibáñez, que ha mantingut avui una trobada de treball amb el màxim representant de Club de Producte Introducing Castelló, Javier Gallego, ha destacat que “tenim un producte estratègic i diferenciat que no pot perdre’s el món”, per això “continuarem treballant i impulsant accions i col·laboracions encaminades a situar a Castelló en el mapa crucerístico i consolidar el nostre port com a escala d’excel·lència per a les navilieres”.

En aquest sentit, Ibáñez ha recordat que “portem temps treballant en una estratègia comuna que permeti atreure més escales de creuers al port de Castelló i oferir a les navilieres les múltiples possibilitats de destins i experiències”.

Així mateix, la màxima autoritat portuària, que ha destacat la importància de “desestacionalitzar” el turisme, ha assenyalat que per als pròxims anys “ja hi ha tancades 10 escales de creuers que permetran que prop de 7.000 creueristes coneguin Castelló i la seva província”.

Cal recordar que PortCastelló forma part de dos de les associacions més importants de l’àmbit internacional de creuers, com són MedCruise i CLIA (Cruise Line International Association).

Vull rebre les notes de premsa