Comunicació

Notes de prensa

Més d’un vintena d’empreses presenten la seva candidatura als Premis Faro 2024

12 February 2024

Més d’una vintena d’empreses castellonenques de diferents sectors han presentat la seva candidatura a la IX Edició de les Distincions Faro que anualment convoca l’Autoritat Portuària i que se celebraran el mes vinent d’abril, coincidint amb la commemoració de l’aniversari de la creació del port de Castelló.

PortCastelló acollirà demà a la tarda la trobada amb els 50 membres del Jurat, paritari i majoritàriament extern a l’Autoritat Portuària, que s’encarregarà de valorar les propostes per a elevar-les divendres que ve 23 de febrer al Consell d’Administració, per a la seva aprovació definitiva.

L’Autoritat Portuària va impulsar els premis Faro l’any 2016 a fi de reforçar el sentit de pertinença a la Comunitat Portuària de Castelló i contribuir al coneixement públic d’iniciatives noves en diferents àmbits i reconèixer els mèrits del treball realitzat.

Les distincions estableixen un total de nou categories a les quals es pot concórrer; Comunicació, Innovació, Trajectòria Empresarial, Seguretat Laboral, Iniciativa Empresarial, Protecció Mediambiental, Igualtat, Cultura i Compromís Social.

Del total són les de Compromís Social i la de Cultura les que han rebut més candidatures.

Col·laboració i compromís social

PortCastelló consolida i aferma la seva aposta social amb la col·laboració de Afanías i l’Associació de Síndrome de Down en aquesta edició de les Distincions Faro en el marc del Pla de Sostenibilitat i Responsabilitat Social Corporativa del Port de Castelló.

Totes dues entitats tindran representació en els premis a fi de visibilitzar la labor que realitzen per a la societat i afavorir la inserció sociolaboral del col·lectiu amb discapacitat intel·lectual.

En aquest sentit, cal recordar que les persones usuàries del centre ocupacional de Afanías han estat les encarregades d’elaborar les estatuetes que es lliuraran com a agraïment als membres del jurat.

Vull rebre les notes de premsa