Comunicació

Notes de prensa

Rubén Ibáñez destaca l’aposta del govern valencià per impulsar un hub tecnològic en PortCastelló

31 October 2023

31-10-2023. El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Rubén Ibáñez, ha posat en valor l’aposta del govern de Carlos Mazón per impulsar un hub tecnològic en PortCastelló. Així es reflecteix en els pressupostos que el Consell va presentar ahir dimarts per a 2024, i que contemplen una inversió de 100.000 euros per a aquest concepte.

Rubén Ibáñez ha afirmat que el govern de Carlos Mazón i la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme “compleixen amb la seva promesa de posar en els pressupostos una partida per a desenvolupar un hub tecnològic en la zona portuària de Castelló i amb això donar resposta a les necessitats de desenvolupament tecnològic”. Cal recordar que la consellera d’Innovació va anunciar la creació d’aquesta mena de nodes en els tres ports comercials de la Comunitat Valenciana amb la finalitat de generar riquesa a les ciutats.

L’Autoritat Portuària de Castelló, juntament amb el govern autonòmic, estan actualment analitzant diferents espais portuaris en les quals es desenvoluparà aquest projecte, que té com a objectiu atreure empreses i negocis amb un marcat caràcter tecnològic i innovador digitals.

Rubén Ibáñez ha indicat que el desenvolupament d’aquest hub “és una manera de diversificar el negoci del recinte portuari, una via per a dinamitzar la façana marítima i un exemple d’integració port-ciutat”.

Vull rebre les notes de premsa