Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló tanca febrer amb un descens d’un 20,4% en trànsit de mercaderies

17 March 2023

El port de Castelló tanca el mes de febrer amb un descens del 20,4% en trànsit global de mercaderies respecte del mateix període de l’any anterior i comptabilitza 1.227.797 tones. El trànsit més afectat és el de granels sòlids, que descendeix un 47,4, seguit dels granels líquids, que cauen un 8,5% i la mercaderia general, amb un descens del 1,2%.

Amb aquestes xifres, el trànsit total de mercaderies en l’acumulat de l’any en PortCastelló és de 2.624.567 tones, la qual cosa suposa un 27,5% menys.

Per tipus de presentació, el granel líquid representa el 53,6% del total del trànsit en el port de Castelló, seguit del granel sòlid, que representa un 39,8% i la mercaderia general que suposa un 6,6% sobre el total.

Les principals mercaderies mogudes en el port de Castelló en el que va d’any són petroli, feldespat, gasolines, coc, argiles, caolí, fuel i taulells i rajoles.

D’altra banda, les principals destinacions amb relació comercial del port de Castelló en el que va d’any són Kazakhstan, el Canadà, Turquia, Guyana, Holanda i el Marroc.

Vull rebre les notes de premsa