Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló publica la seua Memòria Anual i la Memòria de Sostenibilitat 2022

3 July 2023

Memoria plantable 2022

03-07-2023. PortCastelló ha llançat el seu Memorial Anual i la Memòria de Sostenibilitat 2022. Dos documents que recullen l’activitat portuària desenvolupada durant aqueix any i que recopilen les dades més destacades del recinte portuari en tots els seus àmbits, des de l’econòmic, la sostenibilitat ambiental i les accions per a la integració port-província entre altres. Igualment resumeix les dades de trànsits per tipus de mercaderies del 2022, un any en què PortCastelló es va consolidar en el nové lloc en el rànquing del sistema portuari espanyol, i repassa les principals actuacions en matèria d’infraestructures productives.

A més, fa esment a les mesures impulsades en matèria de protecció mediambiental, les accions específiques per a la interacció del port amb el seu entorn i les aliances segellades per a impulsar l’economia del coneixement.

Enguany el fullet que recull les memòries s’han editat amb paper plantable amb l’eslògan “Memòries que deixen empremta” amb l’objectiu de fer un pas més en sostenibilitat i contribuir al respecte mediambiental. Es tracta de fullets ecològics que contenen llavors de flors.

El document pot consultar-se a través de la pàgina web del port de Castelló: https://www.portcastello.com/comunicacion/publicaciones/memorias-anuales-sostenibilidad-portcastello/

Enllaç a vídeo: https://youtu.be/PPqY-opoRe0

 

 

 

 

Vull rebre les notes de premsa