Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló exposa en Breakbulk Europe el seu potencial en logística

8 June 2023

Breakbulk2023

El port de Castelló participa en Breakbulk Europe 2023, la fira especialitzada en “project cargo” que serveix com a punt de trobada per a operadors logístics, empreses transitàries i fabricants de tot el món.

Més de 4.000 empreses i 9.000 professionals del sector participen en aquest esdeveniment, que se celebra entre el 6 i el 8 de juny a la ciutat de Rotterdam. PortCastelló participa sota el paraigua comercial de Puertos del Estado en l’estand “Ports of Spain” amb l’objectiu de mostrar el seu potencial logístic i el seu creixement, que li situa entre els deu primers ports espanyols i el quart en trànsit de granels sòlids.

PortCastelló divulgarà en la fira el seu potencial per al maneig de càrregues i maquinària especials, com el demostra el fet que la multinacional danesa LM Windpower hagi triat al port de Castelló per a exportar les pales eòliques per a generadors eòlics des de la seva factoria en Les Coves de Vinromá fins a la mar del Nord. Són les més grans que es fabriquen a Europa i el seu transport i embarcament requereixen d’una operativa i tècnica molt especial. El port de Castelló és a més punt d’importació d’aquesta mena de mercaderia.

El port de Castelló ha organitzat una àmplia agenda de treball per a establir contactes comercials i informar de les infraestructures productives en matèria de connectivitat viària i ferroviària així com el seu projecte Octopus que es desenvolupa en la dàrsena sud i que permetrà el creixement sostenible del port de Castelló.

Cal destacar que el port de Castelló és un node logístic essencial al Mediterrani i les indústries de la càrrega de projecte generen oportunitats de negoci.

 

Vull rebre les notes de premsa