Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló estrena un servei gratuït de visites ciutadanes

10 February 2023

L’Autoritat Portuària de Castelló ha impulsat un servei gratuït de visites al recinte portuari amb l’objectiu d’obrir el port a la ciutadania i donar a conéixer l’activitat que es desenvolupa en aquest. Aquesta iniciativa s’emmarca en el compromís de l’entitat d’integrar el port amb la província i ésser un agent econòmic reconegut pel seu entorn.

Les visites guiades al port s’organitzaran els últims diumenges de cada mes. Així, la primera d’elles tindrà lloc el 26 de febrer. Consistiran en un recorregut gratuït amb autobús i guia, fins a completar aforament. Tindran la seua eixida a les 11 del matí des de Capitania Marítima i una duració aproximada de 2 hores amb parada en els principals punts d’interés del port de Castelló.

Les persones interessades han de reservar plaça a través del següent enllaç del portal web de PortCastelló: https://www.portcastello.com/puerto-ciudad/conoce-tu-puerto/ o bé a través del número de telèfon 651 806 137.

Fins hui únicament podien conéixer el port de Castelló les associacions, col·lectius, centres escolars i universitats a través de visites organitzades sol·licitades al correu visitas@portcastello.com. Una iniciativa que mantindrà l’Autoritat Portuària donat l’èxit del passat any, en el qual van participar 35 centres escolars i un miler de persones.

Cal recordar que l’Autoritat Portuària de Castelló va celebrar recentment una jornada de portes obertes per a conéixer el port per terra i per mar que va despertar l’interés de 1.200 persones.

Vull rebre les notes de premsa