Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló dona suport a un campionat de voleibol de platja

10 July 2023

L’Autoritat Portuària de Castelló col·labora amb un esdeveniment, el Med Beach Tour 2023 . Amb això, Castelló es convertirà aquest cap de setmana en la capital de voleibol de platja.

I és que la platja del Gurugú acollirà els pròxims 15 i 16 de juliol als 250 participants del Med Beach Tour 2023, un circuit per sis municipis organitzat pel Club Mediterranean Beach Volley i que fa parada en la capital de la Plana. En la presentació de l’esdeveniment han sigut presents la regidora d’Esports, Susana Fabregat; el president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Enrique Vidal; i el fundador de l’entitat promotora, Obán Vázquez.

Fabregat ha destacat que “la suma d’esport i turisme és una de les grans apostes de l’actual equip de govern per a desestacionalizar un sector econòmic fonamental i cites com aquesta són un exemple del seu potencial”. “En aquesta prova amateur, una de les més importants d’Espanya, el 50% dels participants arriba de diferents punts del país com Madrid, País Basc, Catalunya… a més de tota la Comunitat Valenciana. Per això, serà el millor aparador de la nostra ciutat i de les nostres platges”, ha argumentat. La regidora d’Esports també ha posat l’accent en el treball en favor de la Igualtat que es realitza des de l’organització de la prova, que dona les mateixes oportunitats i ofereix els mateixos recursos a les dones que als homes, “la qual cosa s’ajusta a la filosofia que defensem des de l’executiu municipal”.

Per part seua, Vidal ha assenyalat que “aquest és un torneig esportiu que contribueix, a més, a aconseguir objectius de desenvolupament sostenible, com són el de salut i benestar i el d’acció pel clima”. “L’Autoritat Portuària de Castelló patrocina des de fa 3 anys a entitats culturals i esportives de la província com a part de la nostra política de sostenibilitat en el seu vessant social”, ha afegit. Sobre aquest tema, ha especificat que “durant aquest any col·laborarem amb 25 entitats per un import global de 35.000 euros”.

El representant del Med Beach Tour ha ressaltat que “des de l’organització estem compromesos amb l’agenda 2023 i els ODS i realitzem diferents accions com l’eliminació de plàstics, amb la instal·lació d’un punt d’autoproveïment per a l’avituallament dels jugadors; o una neteja de platges que realitzem juntament amb una associació local”. I ha avançat que, després de l’èxit de convocatòria de la prova, “volem anar a més i treballem amb les federacions nacional i internacional per a atraure a la Comunitat València, tant de bo a Castelló, un esdeveniment internacional del circuit mundial”.

Vull rebre les notes de premsa