Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló continua la seua transformació digital amb la instal·lació de comptadors intel·ligents

16 February 2023

L’Autoritat Portuària de Castelló ha tret a licitació el contracte per al subministrament i instal·lació de comptadors digitals i intel·ligents en les seues instal·lacions. El pressupost base de licitació és de 54.164 euros, IVA exclòs. Aquesta actuació forma part del pla estratègic de transformació digital de PortCastelló

Aquesta inversió compta amb el suport de la Unió Europea a través del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, i contribuirà a la millora de l’eficiència de consum elèctric tant en els edificis de l’Autoritat Portuària com en instal·lacions del recinte portuari.

Els treballs consisteixen en la instal·lació de comptadors intel·ligents en nou ubicacions diferents, i inclouen els analitzadors de xarxa i sistemes de monitoratge necessaris en cadascun d’aquests punts, així com les actuacions complementàries necessàries per al seu correcte funcionament. Aquests comptadors seran completament integrables i compatibles amb el sistema de gestió que es disposa actualment en l’Autoritat Portuària de Castelló. El termini d’execució dels treballs és de tres mesos.

Vull rebre les notes de premsa