Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló certifica el seu sistema de gestió de la R+D+I

24 November 2023

Vista aérea PortCastelló

2023-11-24. L’Autoritat Portuària de Castelló (APC) ha certificat el seu Sistema de Gestió de la R+D+i segons la norma UNE 166002:2021 com un pas més dins de la seva política de potenciar la innovació, com a element clau per a augmentar la competitivitat i generar riquesa d’alt valor afegit en l’ecosistema del port de Castelló.

La norma UNE 166002:2021 de Gestió de la R+D+i, constitueix el més alt estàndard en innovació i prepara a la APC per a afrontar reptes innovadors amb una estructura potent i a per a la gestió de projectes de gran envergadura. La consecució d’aquesta fita no és més que un altre pas per a la consecució d’un port i la seva comunitat portuària més col·laboratiu i preparat per als desafiaments del futur, com ara la descarbonització i la digitalització.

La implicació de l’Autoritat Portuària amb els més alts estàndards de gestió i qualitat s’integren en la seva missió de “Impulsar la transició blava per a connectar-nos al món” inclosos en el seu Pla Estratègic 2020-2024.

Vull rebre les notes de premsa