Comunicació

Notes de prensa

Marta Barrachina: “La Diputació impulsarà línies de col·laboració estratègiques amb el port de Castelló perquè és una infraestructura fonamental per a la província”

9 September 2023

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha informat que la institució provincial “impulsarà línies de col·laboració estratègiques amb el port de Castelló perquè és una infraestructura fonamental per a la província”. Així ho ha indicat després de la reunió mantinguda amb el president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Rubén Ibáñez, a qui li ha traslladat “la necessitat de generar sinergies que permeten establir línies de col·laboració i treball mutu”.

La màxima representant de la institució provincial ha mantingut la primera trobada amb el president de l’Autoritat Portuària de Castelló després del seu recent nomenament i com ha declarat Marta Barrachina, “hem de treballar de manera conjunta amb el port de Castelló amb la condició de sumar i fomentar les oportunitats econòmiques de la província de Castelló a través d’aquesta infraestructura estratègica per als interessos productius i empresarials de la província”.

La primera presidenta de la Diputació de Castelló ha continuat dient que “hem d’unir esforços perquè el port de Castelló siga un gran generador d’oportunitats empresarials i turístiques”. Sobre aquest tema, la primera presidenta de la Diputació ha posat el focus en el port de Castelló com un “pol estratègic per a atraure empreses i que això impulse la generació d’ocupació i creixement econòmic”. “El port és més que un element dinamitzador de l’activitat de la ciutat de Castelló; és una infraestructura fonamental per al present i el futur dels municipis de la província”, ha incidit Marta Barrachina.

D’altra banda, la màxima representant de la institució provincial ha posat en valor el port de Castelló com a gran focus turístic “i per a això és fonamental impulsar el turisme de creuers pel gran potencial que té en la promoció de la ciutat de Castelló i de tota la província”. “El turisme de creuers és un mercat amb molt de potencial a desenvolupar per al turisme de Castelló i per això és una de les oportunitats que tenim en el nostre turisme per a desenvolupar de cara al futur”, ha afegit Marta Barrachina, qui ha finalitzat mostrant el suport específic “per a poder aconseguir la consolidació de noves línies de creuers que comporte l’increment del nombre de creueristes per a reforçar la província de Castelló com una gran destinació turística”.

Vull rebre les notes de premsa