Comunicació

Notes de prensa

Manuel José García s’incorpora com a director de PortCastelló

23 October 2023

23-10-2023. Manuel José García s’ha incorporat avui com a nou director de l’Autoritat Portuària de Castelló, després que el divendres passat així ho aprovés el consell d’administració de l’organisme públic. Se suma a l’equip de PortCastelló en un moment clau per a l’organització, i amb l’objectiu de liderar la labor comercial, créixer en trànsits marítims i enfortir la zona concessions per a la millora de la competitivitat del port

Manuel José García és un professional amb 25 anys d’experiència en gestió portuària, desenvolupada en empreses privades i públiques. S’ha especialitzat en les àrees de gestió comercial, desenvolupament de negoci, gestió de contractes de concessió, planificació estratègica i estudis de mercats. És llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials i màster en Gestió Portuària i Transport Intermodal.

Procedeix de l’Autoritat Portuària de València, on ha exercit els càrrecs de cap d’Intel·ligència de Negoci, adjunt a gabinet de direcció i cap de Domini Públic. A més, ha estat director de l’àrea de desenvolupament logística de València Plataforma Logística i Intermodal, executiu en el grup logístic EXEL PLC, coordinador d’operacions marítimes en Marítima Valenciana -terminal pública de contenidors en el port de València-, i director de sucursal en Contegal, grup especialitzat en el transport de mercaderia refrigerada.

Vull rebre les notes de premsa