Comunicació

Notes de prensa

La Fundació PortCastelló incrementa en un 37% el seu nombre de socis i col.laboradors

4 July 2023

Patronato de la Fundación PortCastelló

04-07-2023. La Fundació PortCastelló ha incrementat en un 37% el nombre de socis i col·laboradors en els últims nou mesos. Una ampliació de la massa social que permet a aquesta entitat -que té com a fi la promoció i desenvolupament del port de Castelló- escometre nous projectes i potenciar la seua labor comercial. Així ho ha informat la gerent de l’organisme, Susana Soria, durant la celebració del Patronat.

Així, s’han incorporat com a nous patrons electes OCMIS i Orenes Gran Casino, i se sumen com a col·laboradors Remsa, Consulmar, Transargi, Marina PortCastelló, Real Club Nàutic de Castelló, Propeller Club Castellón, Cano Lopera i Saul Brand. A més, empreses com Iberdrola i RuralNostra han donat suport a accions i iniciativa impulsades per la Fundació PortCastelló.

D’altra banda, el Patronat de la Fundació ha aprovat a més els comptes anuals de 2022, que van ascendir a 313.500 euros.

Susana Soria ha informat també de diverses accions de responsabilitat social corporativa i formació dirigides a la comunitat portuària escomeses durant l’últim any. “Estem treballant per a convertir a la Fundació en una eina clau per a la nostra comunitat portuària i treballar conjuntament amb ella per a impulsar accions que els siguen útils”.

 

 

 

 

 

Vull rebre les notes de premsa