Comunicació

Notes de prensa

Javi Bora, protagonista d’Al Port Electrònic

4 May 2023

Al Port Electronic

04-05-2023. El cicle d’entreteniment Al Port es vist de gala aquest pròxim dissabte per a rebre a Javi Bora en Al Port Electronic, una festa singular que s’alça com una de les principals cites musicals de l’any.

Al Port Electronic s’ha configurat com una de les grans apostes de l’Autoritat Portuària de Castelló dins del seu cicle d’actuacions musicals. Tindrà lloc de nou en un espai singular, com és el rafal de xarxes del moll pesquer, enfront del Club Nautico, que s’habilita especialment per a aquesta festa.

Javi Bora és el DJ resident oficial de les gires mundials de Space Eivissa. També ha adornat els millors clubs i festivals en ciutats com Berlín, Eivissa, Londres, Tòquio, Barcelona, Sydney, Moscou, Singapur i altres racons del món. Així com diverses vegades en el elrow de renom mundial, els esdeveniments de Rodamons de Luciano i les festes de Kompakt Rècords. La setmana passada va esgotar entrades en la seua actuació a Marsella i arriba a Castelló per a brindar una alta dosi d’energia a ritme de house.

Bora s’ha guanyat el respecte i el reconeixement com un dels millors DJs residents d’Eivissa al llarg dels anys. Nominat tres vegades com a Millor Artista de l’Any en els Vicious Music Awards. La passió musical de Javi Bora i els seus antecedents des de la seua infància ho certifiquen com un dels DJs més interessants, únics i talentosos amb seu a Espanya.

Els seus sets de deep house i techno-house reflecteixen hàbilment la seua vida en aspectes que van des del funky, el llatí, el jazz fins a la música africana. Compte una història i et porta en un viatge en els seus sets i agregant un ambient especial únic. Les seues produccions, acuradament equilibrades entre el House amb classe i el groovy Tech House, s’han guanyat el suport i l’admiració d’artistes internacionals de primera classe com Laurent Garnier, Boig Diu, Steve Lawler, Groove Armada, DJ Sneak, Richy Ahmed, Jimpster, Steve Bug, John Digweed, wAFF o Nic Fanciulli per nomenar alguns, i ho van incloure en projectes de primer nivell com la compilació ENTER de Richie Hawtin.

Vibra Mahou, la plataforma de música de Mahou Cinco Estrellas, torna a sumar-se a aquesta tercera edició de la iniciativa de l’Autoritat Portuària de Castelló, fomentant les actuacions en viu amb el propòsit d’impulsar trobades de qualitat entorn de la millor música en directe a la ciutat. Al costat de Vibra Mahou, el cicle Al Port està patrocinat per Beefeater i Royal Bliss, sota l’organització de la signatura castellonenca A Ciencia Cierta.

Al costat de Javi Bora, Al Port Electrónic comptarà amb alguns dels millors DJs de l’escena valenciana. Briz, Carlos Barrera, Carlos Bru, Daniel Mube, Elojet, Jorge Moliner, Pepe Valero i Pizzicatto seran protagonistes de la jornada musical, que compta amb entrada gratuïta que es pot aconseguir en les xarxes socials de “Al port Castelló”, tant en Instagram com en facebook.

Vull rebre les notes de premsa