Comunicació

Notes de prensa

Torna el cicle d´activitats de “Al Port”

20 September 2022

20-09-2022. El cicle d’activitats de “Al Port” torna dissabte que ve 1 d’octubre al port de Castelló amb un complet programa de concerts i activitats culturals que es desenvoluparan al llarg dels dos pròxims mesos.

L’arrancada d’aquest nou cicle va tindre lloc el passat 8 de setembre amb un espectacular concert del pianista flamenc Dorantes en el moll de Llevant en commemoració del V Centenari de la Volta al Món. Aquest esdeveniment va ser el tret eixida per a la programació de concerts a l’aire lliure i gratuïts que tindran lloc tots els dissabtes d’octubre i dos dissabtes de novembre en horari d’11.30 a 14.30 en el moll de Costa del port de Castelló.

La programació contempla l’actuació de grups emergents, tant nacionals com locals de la ciutat de Castelló i amb paritat de gènere i porta fins al port de Castelló a noms de la talla de Joe Crepúsculo, conegut en l’escena indie d’aquest país per ser una revolució permanent.

També actuaran bandes amb un destacada evolució creativa i sonora a nivell nacional com Monkey Faces, Pipiolas, The Crab Apples i The Prussians. Aquestes actuacions es veuran complementades amb bandes locals com Anora Kito, Palo Domado, Back To The Hills, Los Franelas i Dandy Wolf

A més, se suma al cartell un nou i singular esdeveniment dedicat a la música electrònica potenciat amb la presència estel·lar de Lola Bozzano.

En l’apartat de Bandes al Port està prevista l’actuació de la Unió Musical Covarxina de les Coves de Vinromà en la plaça de Sète.

Art Al Port ens porta en aquesta ocasió a Maria Griñó i Sara Bellés, que contribuiran a crear un recorregut d’art urbà que ajude a vertebrar tota la façana marítima de PortCastelló. El seu art urbà se sumarà al ja creat en l’anterior edició per Ana Langeheldt i Noke en diferents punts de PortCastelló.

Finalment, Vicente Vallés serà el protagonista de Converses al Port, la xarrada del qual es podrà gaudir el pròxim 22 d’octubre a les 11 del matí.

Al Port naix com a paraigua d’aquelles activitats impulsades des de l’Autoritat Portuària de Castelló que fomenten l’activitat en façana marítima i sumen atraure turisme i es reprén aquest pròxim mes d’octubre amb la finalitat de desestatcionalitzar l’oci amb una àmplia varietat d’activitats gratuïtes i destinades a tots els públics.

Vull rebre les notes de premsa