Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló ret homenatge a les victimes del Nazmiye Ana

24 May 2022

L’Autoritat Portuària de Castelló rendirà un homenatge a les víctimes per la tragèdia del vaixell Nazmiye Ana i reconeixerà públicament la labor de tots els col·lectius que es van implicar durant la tragèdia, i de la qual ara es compleix un any. El vaixell va bolcar en el moll de Centenari del port de Castelló, provocant la mort de dues persones, i ferides a altres dues.

Tindrà lloc en la plaça de la Mar del Grau de Castelló dissabte que ve 28 de maig a les 10.30 del matí en un senzill acte en el qual es retrà homenatge a la labor desenvolupada pels més de 150 professionals d’institucions, organismes, administracions, empreses i ONGs que van participar en les labors de rescat durant els 42 dies en què es va prolongar la incertesa i els treballs de rescat.

 

En l’acte simbòlic es descobrirà una placa en homenatge a l’estibador de 36 anys de Castelló, David Camañes, i al mariner de nacionalitat índia, de 22 anys, Bhanu Patrat, tots dos morts en l’accident. A més, es recordarà a l’estibador que va resultar ferit de gravetat.

Vull rebre les notes de premsa