Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló reforçarà el seu equip humà amb la convocatòria de 15 places d’ocupació pública

4 April 2022

04-04-2022. L’Autoritat Portuària de Castelló reforçarà el seu equip humà mitjançant la convocatòria aquest any de 15 noves places d’ocupació pública.

S’ha convocat la primera de les places per a cobrir una prefectura de Departament de Projectes i Obres, i al llarg de l’any s’aniran publicant les bases per a un responsable d’Obres i Manteniment, dos responsables de Comercial i Màrqueting, un responsable d’Explotació, un responsable de Recursos Humans, un responsable d’Operacions i Serveis, una prefectura d’Unitat d’Innovació, un tècnic d’Obres i Manteniment, un tècnic de Medi Ambient, un tècnic de Tecnologia de la Informació i quatre policies portuaris.

La publicació de les convocatòries, en les quals s’inclouen els requisits dels participants i el termini de presentació de sol·licituds, es realitza en el portal web de l’Autoritat Portuària de Castelló (https://www.portcastello.com/), així com en les seues xarxes socials.

La creació d’aquestes noves places permetrà a l’Autoritat Portuària de Castelló oferir serveis de qualitat, afrontar els reptes de futur que planteja el seu Pla Estratègic 2024 i reforçar el nou organigrama impulsat per l’organisme públic per a ser més eficient i competitiu. El seu president, Rafa Simó, ha afirmat que “aquestes 15 ofertes d’ocupació pública serviran per a dotar de nous efectius a l’Autoritat Portuària i per a atraure talent a l’organització”.

 

Vull rebre les notes de premsa