Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló publica la seua Memòria Anual 2021

27 July 2022

La Memòria Anual 2021 del port de Castelló reflecteix l’activitat portuària desenvolupada durant aquest exercici sota l’eslògan “Junts som+21”, en referència al rècord aconseguit aqueix any en trànsit de mercaderies gràcies a les empreses que confien en PortCastelló per a les seues importacions i exportacions.

Aquest document condensa les dades més destacades del recinte portuari en tots els seus àmbits, des de l’econòmic, passant per la sostenibilitat ambiental i les accions per a la integració port-província. Igualment resumeix les dades de trànsits per tipus de mercaderies del 2021, un any en què PortCastelló es va consolidar en el nové lloc en el ránking del sistema portuari espanyol i el segon en trànsit de granels sòlids.

La Memòria publica altres línies d’actuació vinculades al seu Pla Estratègic que es va aprovar en 2020 amb l’horitzó posat en el 2024 i que defineix l’estratègia a seguir per a potenciar la competitivitat del port sota el paraigua dels Objectius de Desenvolupament Sostenible. També recull les inversions productives escomeses en PortCastelló.

A més, fa esment a les mesures impulsades en matèria de protecció mediambiental, les accions específiques per a la interacció del port amb el seu entorn i les aliances segellades per a impulsar l’economia del coneixement.

La Memòria destaca que PortCastelló encapçala el ránking en transparència de totes les autoritats portuàries.

El document pot consultar-se a través de la pàgina web del port de Castelló: https://www.portcastello.com/comunicacion/publicaciones/memorias-anuales-sostenibilidad-portcastello

Quiero recibir las notas de prensa