Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló llança una enquesta per a mesurar el grau de satisfacció de la ciutadania

25 February 2022

2022-02-25. L’Autoritat Portuària de Castelló ha llançat una enquesta per a valorar el nivell de satisfacció de la ciutadania de Castelló, Grau i Almassora sobre el port de Castelló. Una iniciativa que s’emmarca en els objectius del Pla Estratègic 2024 de l’Autoritat Portuària de Castelló L’objectiu d’aquest sondeig és conéixer la percepció del recinte portuari entre el seu entorn més pròxim. La informació es tractarà de manera anònima i estrictament confidencial i les seues conclusions permetran implementar millores en la qualitat de l’atenció i els serveis que ofereix PortCastelló a la ciutadania.

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Rafa Simó, ha assenyalat que aquesta enquesta forma part de les diferents actuacions que “impulsem per a dur a terme un desenvolupament logístic i sostenible, i per a això és fonamental realitzar l’escolta activa de la societat i de l’entorn en el qual s’assentisca el port”.

En total es realitzaran 700 entrevistes presencials i l’empresa encarregada de fer aquest treball de camp serà Coto Consulting, especialitzada en investigació de mercats. Tindrà un període de quatre mesos necessaris pel disseny de la investigació, desplegar el treball de camp i finalment presentar els resultats.

Vull rebre les notes de premsa