Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló llança la segona convocatòria d´ajudes a projectes culturals i esportius

2 May 2022

02-05-2022. L’Autoritat Portuària de Castelló llança la segona convocatòria pública dirigida a entitats sense ànim de lucre per a impulsar projectes de caràcter cultural i esportiu, després de l’èxit de participació aconseguit en la seua primera edició. La convocatòria d’enguany està dotada amb 30.000 euros. El termini de presentació de sol·licituds s’estendrà durant 15 dies naturals a partir de hui.

Aquesta convocatòria està vinculada al Pla Estratègic del port de Castelló que recull la necessitat d’implantar un model de Responsabilitat Social Corporativa i teixir aliances estratègiques amb els seus grups d’interés. La iniciativa té en compte els Objectius de Desenvolupament Sostenible impulsats per Nacions Unides que situen al medi ambient i a les persones en el centre de les seues accions.

L’Autoritat Portuària de Castelló ha conformat un comité tècnic de valoració de les diferents propostes i projectes que es presenten, sota uns criteris de qualitat i representativitat del projecte. Poden consultar-se les bases i procediment de valoració dels projectes en el portal web de PortCastelló: https://www.portcastello.com/autoridad-portuaria/informacion-economica-presupuestaria-y-estadistica/

Rafa Simó ha destacat el compromís del port de Castelló amb la societat castellonenca i el seu teixit social i econòmic.

Quiero recibir las notas de prensa