Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló inverteix 900.000 euros en nous vials en la dàrsena sud

5 April 2022

Nuevo vial dársena sur

05-04-2022. L’Autoritat Portuària de Castelló ha adjudicat per 900.913 euros el vial al costat del dic sud amb l’objectiu de dotar a l’enclavament dels serveis necessaris per als futurs concessionaris i dins de la seua estratègia de posada en valor de la dàrsena sud i la seua consolidació com a zona d’activitats logístiques i industrials.

El nou vial optimitzarà el trànsit en aquesta dàrsena, en donar continuïtat al pas elevat sobre el canal d’Iberdrola i el vial que connecta la rotonda d’accés a la dàrsena amb la de granels líquids, que es va executar per un valor d’1.622.000 euros.

Les obres projectades tenen un termini d’execució de quatre mesos i s’han iniciat amb el rebuig i desbrossament de la zona d’actuació. En aquests moments s’està executant la xarxa de drenatge mitjançant els corresponents col·lectors, embornals i pous de registre.

El vial també estarà dotat d’una xarxa de proveïment d’aigua potable i industrial, xarxes elèctriques i d’enllumenat amb lluminàries del tipus LED.

Les obres formen part del conjunt d’inversions de l’Autoritat Portuària de Castelló per a l’expansió de la dàrsena sud, com són la construcció d’una xarxa contra incendis, el nou atracament per a granels líquids i la instal·lació d’un llavarodes, entre altres. Aquestes infraestructures permetran incrementar la competitivitat del port de Castelló i els seus clients.

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló ha assenyalat la importància de la dàrsena sud dins de l’estratègia de PortCastelló de disposar de més espais mediambientalment respectuosos, així com generar ocupació i riquesa a Castelló i el seu entorn.

Vull rebre les notes de premsa