Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló exposa a Róterdam el seu potencial en granels sòlids i càrregues especials

18 May 2022

18-05-2022.  El port de Castelló participa en Breakbulk Europe la fira més important en càrrega a granel, logística de càrrega de projectes i ro-ro d’Europa, que se celebra a Rotterdam amb la participació de 560 empreses expositores presents de més de 120 països.

PortCastelló assisteix sota el paraigua comercial de Ports de l’Estat en l’estand “Ports of Spain” i sota el lema “Rumb Compartit”, amb l’objectiu de mostrar el seu potencial logístic i el seu creixement, que li situa entre els nou primers ports espanyols i el segon en trànsit de granels sòlids.

D’altra banda, PortCastelló divulga en la fira el seu potencial per al maneig de càrregues i maquinària especial, com les relacionades amb el sector eòlic. De fet, el trànsit relacionat amb aquest sector està guanyant rellevància en el port de Castelló, que ha sextuplicat el trànsit de pales i motors eòlics en dos anys. En concret, PortCastelló va moure en 2021 un total de 557 pales, amb unes dimensions de 73,5 metres, de les quals 350 van ser d’exportació i la resta d’importació.

Les bones comunicacions per autovia, la disponibilitat de sòl en els molls del port de Castelló i la seua posició estratègica són els principals factors que valoren les empreses que treballen amb aquest tipus de transport especial.

 

Peu de foto, d’esquerra a dreta: Miguel Rojo, gerent de la Fundació PortCastelló, i Adolfo Noguero, cap del departament d’Expansió de l’Autoritat Portuària de Castelló

Vull rebre les notes de premsa