Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló executa dos nous accesos per l´Avinguda Ferrandis Salvador

31 August 2022

Nuevos accesos a APC

31-08-2022. L’Autoritat Portuària de Castelló està executant dos nous accessos a les seues instal·lacions, un de caràcter per als vianants i un altre per a vehicles, amb la finalitat de facilitar l’entrada de visites a les seues instal·lacions. Així, una vegada concloses les obres, es podrà accedir a les oficines de l’Autoritat Portuària també des de l’Avinguda Ferrandis Salvador, a més de per l’entrada actual des del carrer Serrano Lloberas.

En concret, l’actuació comporta la recuperació de part de la tanca al seu estat i colors originals i suposa una inversió de 39.085 euros i un termini d’execució de tres mesos.

Aquesta actuació de millora de l’accessibilitat a l’Autoritat Portuària de Castelló forma part del conjunt d’accions que PortCastelló està duent a terme per a la integració del port amb la ciutat, com són la construcció d’una pista de bàsquet en el solar dels antics vivers del Grau de Castelló, en col·laboració amb el Ajuntament de Castelló, o la rehabilitació de l’edifici Moruno per a adaptar-lo a les necessitats actuals i posar en valor aquest emblemàtic edifici que forma part de la història del Grau.

També estan previstes altres actuacions, com la millora de la font del Faro del moll de Costa i la seua façana marítima.

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Rafa Simó, ha recordat que “volem fer de PortCastelló el port de tots, i realitzar inversions que ens permeten acostar-lo a la ciutadania i fer-ho més atractiu”.

Vull rebre les notes de premsa