Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló construirà una pista de bàsquet en els antics vivers del Grau de Castelló

31 January 2022

Pista basquet31-01-2022. L’Autoritat Portuària de Castelló construirà una pista de bàsquet en el solar dels antics vivers del Grau de Castelló amb un pressupost de 85.000 euros. L’actuació s’executarà en col·laboració amb el Ajuntament de Castelló i forma part de la política d’integració del port amb la ciutat de totes dues institucions.

El solar se situa enfront de les dependències de Stella Maris, i amb l’execució d’aquestes pistes es dona resposta a una reivindicació de l’ONG per a potenciar els serveis que ofereix als mariners que escalen en el port de Castelló, al mateix temps que s’àmplia l’oferta esportiva en el districte marítim.

Per al desenvolupament del projecte ha comptat amb l’assessorament del Club Basquet Esportiu Grau Castelló i seguint les normes de la Federació Espanyola. L’actuació comprén la construcció de pistes Street Basket 3×3, l’adequació de la parcel·la i respecta les palmeres existents en la zona.

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Rafa Simó, ha assenyalat la importància que PortCastelló i Ajuntament “vagen de la mà i impulsen de manera conjunta actuacions que permeten la interacció del port amb la ciutat i que amplien l’oferta d’oci al Grau”.

Ha indicat que “amb aquest projecte es fa un pas més en l’acostament del port i es recupera per al gaudi dels ciutadans un espai degradat que es convertirà en punt de trobada d’esportistes”. Rafa Simó ha insistit que “és important que estiguem units Autoritat Portuària i Ajuntament perquè conformem un esforç i objectius comuns”.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha destacat “la col·laboració constant amb PortCastelló per a continuar acostant a la ciutadania i posant en valor el port”. “En els últims anys hem treballat per a dinamitzar la zona i oferir noves activitats, com a Escala a Castello i el SOM, i ara col·laborarem per a oferir nous serveis, en aquest cas esportius, amb l’execució d’una pista de bàsquet en els antics vivers”, ha detallat Marco. “Avancem així en la integració del port a la ciutat i sumem instal·lacions esportives a l’abast dels nostres veïns i veïnes”, ha indicat l’alcaldessa.

 

Vull rebre les notes de premsa