Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló acull un torneig de futbol 3×3 dirigit als joves

7 November 2022

07-11-2022. PortCastelló i l’Ajuntament de Castelló col·laboren en la celebració del torneig de futbol 3×3 que tindrà lloc en la plaça Sète del Grau els dies 26 i 27 de novembre. L’esdeveniment estarà amenitzat per l’impulsor de la iniciativa: el ‘Doctore Pollo’, un `influencer´ del Grau de Castelló que suma en el seu canal de YouTube més de 2,4 milions de subscriptors amb els seus reptes de futbol i que ha publicat el llibre ‘La Crazy Crew y la Liga Galáctica’, en el qual un sorprenent campionat de futbol carregat de reptes es converteix en l’única esperança per a evitar que els alienígenes esclavitzin el nostre planeta.

La cita lúdic-esportiva tindrà caràcter benèfic i contribuirà a dinamitzar el Port de Castelló i a obrir-lo a la ciutadania.

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Rafa Simó, ha assenyalat que “el nostre objectiu és realitzar tot tipus d’activitats d’entreteniment sota la marca Al Port i aquest torneig, de la mà de l’Ajuntament i del youtuber grauero Doctore Pollo servirà perquè aqueix cap de setmana PortCastelló aculli a centenars de visitants que podran gaudir de les nostres instal·lacions i la nostra gastronomia mentre passen una bona estona en família”.

Per part seva, el regidor de Joventut de l’Ajuntament de Castelló, Jorge Ribes, ha destacat que es tracta d’un esdeveniment “la finalitat del qual és 100% benèfica i que contribuirà a dinamitzar el Port i el Grau”. “Des del consistori, i en col·laboració amb PortCastelló, hem organitzat aquest torneig de caràcter benèfic en el qual hi haurà una sèrie de premis per a les diferents categories i que està enfocat al públic juvenil”, ha indicat Ribes.

El campionat de futbol tindrà lloc el dissabte 26, en horari de matí i tarda, i el diumenge al matí. Les inscripcions ja estan obertes i el 100% de la recaptació anirà destinada a fins benèfics, en concret a l’associació MEF2C, fundada per familiars de nens diagnosticats amb aquesta síndrome.

S’han establert tres categories: d’11 a 15 anys mixt, de 16 anys o més masculí i femení. També hi haurà partits de menors d’11 anys sense finalitat competitiva.

Es tracta d’una primera edició que neix amb vocació de continuïtat.

Més informació a través de les nostres xarxes socials.

Vull rebre les notes de premsa