Comunicació

Notes de prensa

Novio Caballo i Dandy Wolf protagonitzen l’últim concert d’Al Port

9 December 2022

El cicle cultural Al Port arriba a la seua fi aquest pròxim dissabte 10 amb l’actuació dels grups Novio Caballo i Dandy Wolf. El xou d’aquest últim concert serà vibrant, i incorpora la força visual i la diversió a les quals ens tenen acostumats aquestes dues formacions.

Des del mes de setembre, Al Port ha sigut un dinamitzador cultural i econòmic del Grau de Castelló comptant amb cinc concerts en directe, un xou electrònic, dos murals, la xarrada de l’escriptor i periodista Vicente Vallés i l’actuació de dues bandes de música de la província.

Vibra Mahou, la plataforma de música de Mahou Cinco Estrellas, s’ha sumat a aquesta iniciativa de l’Autoritat Portuària de Castelló, fomentant les actuacions en directe amb el propòsit d’impulsar trobades de qualitat entorn de la música en directe a Castelló. Al costat de Vibra Mahou, el cicle Al Port està patrocinat per Beefeater i Royal Bliss, sota l’organització de la signatura castellonenca A Ciencia Cierta.

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló ha assenyalat que “ja estem treballant en l’edició de 2023, perquè sens dubte es tracta d’un model d’èxit, que ha aconseguit dinamitzar el port i fer que els castellonencs gaudisquen amb una oferta cultural variada i gratuïta”

Últim xou

A partir de les 11.30 fins a les 15 hores Dandy Wolf i Novio Caballo aniran desgranant els secrets de la seua música, en un concert totalment gratuït en la plaça Sete, al costat de la plaça de la Mar.

Novio Caballo, nom que prové d’un comic, va sorgir com un projecte entre els grups Skizophonic i Montefuji i militen en el catàleg de l’empresa madrilenya Artika Producciones. La formació està composta per Nacho Galí (veu), Javi Gascón (baix) i Fede Trillo (guitarra i programacions), David Marco (bateria) i Luis M. Chafer (teclats).

El seu primer single, «Jesús es negro», va ser produït per Carlos Hernández i editat pel segell discogràfic madrileny Mushroom Pillow (La Habitación Roja, Triángulo de Amor Bizarro, Sr. Chinarro, Los Punsetes…). A això se suma la seua actuació en el FIB 2019, sent els encarregats d’obrir la 25a edició del festival. Els seus últims treballs són “Chicas en Chandal” o “Celebritis”, on compten amb col·laboracions com a  Viva Suecia o Axolotes Mexicanos. En el seu Instagram es defineixen com “Guitarrazos, bases electròniques, lletres directes i dolenta llet manufacturada a Castelló”. Música tremendament divertida per a tancar Al Port.

Per a completar la jornada es podrà gaudir del rock alternatiu de Dandy Wolf, una banda jove sense prejudicis i amb una alta dosi d’energia que descarreguen en cada concert i en els seus últims senzills “New days” i “Shake your brain” publicats l’any passat.

Vull rebre les notes de premsa