Comunicació

Notes de prensa

Maria Griñó inaugura el seu mural “a mi bola” en PortCastelló

19 October 2022

Mural María Griño

El cicle cultural Al Port, que s’està desenvolupant en PortCastelló, ha inaugurat una de les dues obres pictòriques programades per a aquest trimestre. La coneguda artista castellonenca María Griñó ha estat treballant en un gran mural de 21 metres de longitud on ha plasmat un fons marí amb uns peixos amb la personalitat característica en les obres de María.

María Griñó ha destacat que “quan em van proposar realitzar un mural a l’entorn del port, vaig tenir clar que havia de fer una obra relacionada amb la mar, sense perdre l’esperit de crítica social que sempre reflex en les meves obres”. L’artista ha destacat que “per això en lloc d’estar tots els peixos, com ocorre en un esbart, estan cadascun en una direcció, que és el reflex de la nostra societat, cadascun a la nostra bola”. “No fem pinya, no remem tots en la mateixa direcció per a treure les coses endavant”.

Aquesta setmana s’ha iniciat el segon dels murals previstos, a càrrec de Sara Bellés, que finalitzarà dissabte que ve 22 coincidint amb la jornada de portes obertes del port de Castelló. Una jornada que a més comptarà amb una xerrada i signatura de llibres del periodista i escriptor Vicente Vallés, a la sala Varadero a les 11 hores, mentre en la plaça Sète se celebrarà una nova sessió de Concerts Al Port, esdeveniment patrocinat per Vibra Mahou, Beefeater i Royal Bliss. Serà a partir de les 11.30 del matí amb quatre actuacions a càrrec dels castellonencs Back To The Hills, presentant el seu disc Oceans, a més de la madrilenya Paula Reyes que al costat de la canària Adriana Ubani formen el grup Pipiolas, un grup carismàtic amb un esperit artístic irresistible, complementant la jornada els Djs Xori Gass i Charlee DJ.

Vull rebre les notes de premsa