Comunicació

Notes de prensa

La programació de ‘Al Port’ consolida a PortCastelló com a espai de referència

2 March 2022

02-03-2022. La marca ‘Al Port’ impulsada per l’Autoritat Portuària de Castelló ha aconseguit en poc temps potenciar l’atractiu de la façana marítima del port a través una programació d’activitats diferencial i complementària. Bon exemple d’això ho trobem al llarg d’aquesta setmana amb els diàlegs i gastronomia de Mikel Iturriaga i Mariola Cubells, la música de Bigott, Esther i Marie Bernete, l’art urbà de Noke, i la tradició de la mà de la Unió Musical La Pobla Tornesa.

A més, els concerts de Los Punsetes, Valiente Bosque y Novio Caballo o l’humor de Julián López al costat de Luis Prado són algunes de les propostes previstes en la programació d’Al Port abans de fer una aturada per a rebre les festes de la Magdalena.

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Rafa Simó, ha valorat positivament l’impuls que aquestes activitats estan conferint al port de Castelló, i ha remarcat que Al Port “és molt més que una marca d’entreteniment, és un paraigua en el qual troben abric totes aquelles activitats impulsades des de l’Autoritat Portuària que fomenten l’activitat en façana marítima i sumen atraure turisme”.

Els milers de persones que han passat pels cicles d’Al Port en les últimes setmanes han contribuït a desestacionalizar l’oci, “amb una àmplia varietat i atractiva programació gratuïta destinada a tots els públics”, ha assenyalat Rafa Simó.

La iniciativa compta amb el suport de Vibra Mahou, la plataforma de música de Mahou Cinco Estrellas, que promou trobades de qualitat entorn de la música en directe. També amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, la Diputació de Castelló i Ajuntament de Castelló, al costat d’empreses privades que han volgut involucrar-se amb el projecte, com són grup Simetria, Airnatech, grup UBE, Coca-Cola i Lexus.

Vull rebre les notes de premsa