Comunicació

Notes de prensa

La Fundación PortCastelló impulsarà la formació i els actes socials del port

23 June 2022

23-06-2022. La Fundación PortCastelló ha reunit hui el seu Patronat per a informar de les noves línies d’actuació que desenvoluparà l’entitat a partir d’ara.

Així, centrarà les seues principals actuacions en els àmbits formatiu i social del port de Castelló, continuarà realitzant labors d’atracció de creuers i oferirà suport al departament d’Expansió de l’Autoritat Portuària de Castelló, centrat en l’ampliació de línies i trànsits, la comercialització del sòl disponible en la dàrsena sud i la posada en valor internacional del know-how del port.

D’aquesta manera, la Fundación PortCastelló inicia una nova marxa amb l’objectiu d’ampliar l’oferta lúdica del port amb accions que impulsen la línia empresa a la fi del passat any amb la iniciativa Al Port, que té com a fi fomentar l’acostament i diàleg amb la societat a través d’una programació atractiva, dinàmica i d’oci en la seua façana marítima.

A més, potenciarà accions solidàries i de RSC en línia amb la ferma aposta de PortCastelló per integrar la Responsabilitat Social amb el desenvolupament de l’activitat comercial pròpia del port.

La Fundación se centrarà igualment en segellar aliances amb organismes i entitats relacionades amb l’àmbit de la formació en el sector marítim-pesquer, amb la pretensió d’oferir formació pròpia en un futur. Cal recordar que el port de Castelló ja ha signat diversos acords per a afermar aquest tipus de formació demandada per les empreses de l’entorn. Entre ells destaca l’aconseguit amb la Cambra de Comerç de Castelló per a oferir cursos de mariner-pescador, així com amb la Conselleria d’Educació per a fer realitat la construcció d’un Centre Integrat de Formació Professional per a potenciar la formació de la família professional marítim-pesquera.

El president de la Fundació, Rafa Simó, ha informat els patrons de les reunions mantingudes en el que va d’any amb operadors logístics, navilieres i empreses del sector creuers, així com de l’assistència a fires, amb la finalitat de posar en valor el paper del port de Castelló. Finalment, la Fundació continuarà desenvolupant la seua política comercial per a l’atracció de creuers en el port de Castelló.

D’altra banda, la Fundación PortCastelló ha entregat una placa commemorativa a Miguel Rojo, que es jubilarà el mes vinent de setembre com a gerent de l’organisme, càrrec que ocupa des d’octubre de 2015.

 

 

 

Vull rebre les notes de premsa