Comunicació

Notes de prensa

Dibuixa el Nadal amb PortCastelló

14 December 2022

El port de Castelló ha organitzat per nové any consecutiu el Concurs de Postals Nadalenques “Dibuixa el teu Nadal amb PortCastelló”, en el qual han participat escolars amb edats compreses entre els 3 i els 11 anys, tots dos inclusivament. Un total de 50 xiquets de tota la província s’han sumat a aquesta iniciativa.

El concurs estableix tres categories i amb els guanyadors de cadascuna d’elles s’ha editat la postal amb la qual l’Autoritat Portuària de Castelló felicita el Nadal. En concret els dibuixos seleccionats han sigut els de Carlos Lloret, en la categoria A; Lidia Zomeño en la categoria B i Álvaro Filgueira en la categoria C. El jurat ha estat integrat per María José Rubio, en representació de l’Autoritat Portuària de Castelló; Cristina Gabà, en representació de la Escola d´Art; Rosana Asensio, en representació de l’Associació Beni-Art, i els artistes Amat Bellés i María Griñó.

PortCastelló farà lliurament dels premis als guanyadors i d’un lot de regals a tots els participants dilluns que ve 19 de desembre en la sala d’actes de l’Autoritat Portuària de Castelló. A més, tots els treballs seran exposats en la pàgina web de PortCastelló.

La iniciativa té com a fi potenciar la interacció port-ciutat, involucrar als més joves amb el port de Castelló i donar-los a conéixer la seua importància en la generació d’ocupació i riquesa a la província de Castelló.

Vull rebre les notes de premsa