Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló licita la III edició del cicle cultural Al Port

20 December 2022

20-12-2022. L’Autoritat Portuària de Castelló ha tret a licitació la nova programació per al 2023 per import de 95.000 euros + IVA. Un projecte cultural i d’entreteniment que va néixer a l’inici de l’any amb l’objectiu d’estrènyer llaços amb l’entorn i la generació d’una façana marítima atractiva per a la ciutadania a través d’un cicle d’activitats diferencials, gratuïtes i amb un alt valor qualitatiu i integrador

PortCastelló licita ara la tercera edició d’Al Port, després de collir un gran èxit en les seves dues primera edicions. La creació i llançament d’aquesta iniciativa s’emmarca en la línia estratègica “Impacte Social” del Pla Estratègic 2024 de PortCastelló, que té com a fi aconseguir una integració del port amb la societat de manera que li permeti ser reconegut com un port líder en transparència i sostenibilitat, ser una institució compromesa amb els ODS i que situa el medi ambient i a les persones en el centre de les seves accions i decisions.

Aquesta tercera edició contempla el desenvolupament d’una programació d’actuacions vinculades a la música. En concret, preveu el desenvolupament de 15 Concerts al Port, 2 Al Port Electrónic, i 5 actuacions d’art urbà.

Les propostes que es presentin hauran de dissenyar-se pensant en tots els públics, encara que puguin especialitzar-se algunes activitats, contemplant entre altres aspectes la paritat de gènere en la programació i el foment de la nostra llengua valenciana.

Els interessats poden consultar el plec de contractació en la Plataforma de Contractació del sector públic: https://contrataciondelestado.es/wps/poc?uri=deeplink%3Adetalle_licitacion&idEvl=VPrpDMtuz7Smq21uxhbaVQ%3D%3D

 

Vull rebre les notes de premsa