Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló inverteix en RSC

1 December 2022

01-12-2022. L’Autoritat Portuària de Castelló llança la tercera convocatòria pública dirigida a promocionar i projectar la imatge del port de Castelló mitjançant el patrocini de projectes d’entitats sense ànim de lucre que tinguen un caràcter cultural i esportiu. Aquesta iniciativa visibilitza el compromís de PortCastelló amb la societat castellonenca i el seu teixit social i econòmic.

Aquesta tercera convocatòria està també vinculada al Pla Estratègic del port de Castelló que recull la necessitat d’implantar un model de Responsabilitat Social Corporativa i teixir aliances estratègiques amb els seus grups d’interés. La iniciativa ha tingut en compte els Objectius de Desenvolupament Sostenible impulsats per Nacions Unides que situen al medi ambient i a les persones en el centre de les seues accions.

La convocatòria d’enguany està dotada amb 35.000 euros, i l’import del patrocini en cap cas serà superior a 3.000 euros.

Com en edicions anteriors, l’Autoritat Portuària de Castelló ha conformat un comité tècnic de valoració de les diferents propostes i projectes presentats. El termini per a la presentació de sol·licituds ha començat hui i romandrà obert fins al pròxim 30 de desembre.

L’actual convocatòria impulsada per l’Autoritat Portuària de Castelló s’ha llançat sota uns criteris de valoració que tindran en compte la qualitat del projecte, l’alineació amb els ODS, el seu àmbit d’actuació i la proposta de publicitat.

Rafa Simó ha assenyalat que “un dels objectius de PortCastelló és ser reconegut com a aliat en el seu entorn també en la dimensió social i per això llancem aquesta convocatòria de patrocinis perquè les entitats esportives i culturals del nostre entorn ens ajuden a projectar la imatge del nostre port”.

 

 

Vull rebre les notes de premsa