Comunicació

Notes de prensa

Rafa Simó destaca el paper de la Fundació PortCastelló en la promoció del port

2 August 2021

El patronat de la Fundació per a la Promoció i Desenvolupament Comercial del port de Castelló -Fundació PortCastelló- ha aprovat els comptes anuals de 2020, que van ascendir a 328.961 euros.

A més, durant la sessió s’ha procedit a la renovació del patró electe Integral Shipping Co., S.L.L. En l’actualitat, la Fundació PortCastelló suma 24 entitats: 13 patrons (5 patrons nats i 8 patrons electes), 6 entitats associades i 5 col·laboradores.

El president de la Fundació, Rafa Simó, ha destacat l’important paper que juguen aquestes entitats en la promoció comercial del port de Castelló i els ha agraït la seua implicació amb PortCastelló. “La Fundació no tindria sentit sense el suport d’aquestes empreses”.

La Fundació PortCastelló ha assistit en el que va d’any a un total de 10 fires i congressos, i té prevista la seua participació en el segon semestre de l’any a 8 esdeveniments més d’aquest tipus. Es tracta de fires especialitzades en sectors productius de Castelló, com Cersaie que se celebrarà a l’octubre a Bolonya o Fruit Attraction que tindrà lloc a l’octubre a Madrid. Així mateix, la Fundació serà present en CLIA Ports & Destination Virtual Summit, el Congrés CITCA, MedCruise and Elections, Barcelona New Economy Week i ICS Madrid.

D’altra banda, l’entitat està ja tancant l’agenda d’esdeveniments pel pròxim 2022.

Vull rebre les notes de premsa