Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló rep al creuer Amera

9 November 2021

El port de Castelló rep hui al creuer Amera, amb 597 passatgers de nacionalitat alemanya i 426 tripulants a bord. La majoria dels turistes, un total de 360, han contractat algunes de les excursions proposades, com són Castelló, Vilafamés, Peníscola, Benicàssim i València. El Patronat Municipal de Turisme ha disposat 2 autobusos llançadora amb capacitat per a 50 persones durant tota la jornada per a facilitar les visites al centre de la ciutat.

El vaixell té 205 metres d’eslora, 32 de manga i 7,2 metres de calat i va salpar el passat 6 de novembre a Mònaco.

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Rafa Simó, ha fet lliurament de la tradicional mètopa al capità del vaixell, Martin Ritting, com a record del seu pas pel port de Castelló.

És el segon creuer que rep PortCastelló enguany, després del `Bolette”, que va recalar el mes de setembre passat. Com en aqueixa ocasió, l’Autoritat Portuària de Castelló i les entitats implicades han seguit les mesures de seguretat i prevenció per a atendre creuers en temps de pandèmia. Entre elles, mantindre la distància de seguretat, reduir el contacte físic de les persones i reforçar les mesures de neteja i desinfecció. A més, s’ha previst un espai on aïllar i custodiar qualsevol cas sospitós de virus.

Quiero recibir las notas de prensa