Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló presenta a Fitur la IV edició d´Escala a Castelló

21 May 2021

IV Escala a Castelló

El Ajuntament de Castelló, Turisme Comunitat Valenciana i Autoritat Portuària de Castelló han presentat en la Fira Internacional de Turisme (Fitur) la IV edició de “Escala a Castelló” que tindrà lloc del 8 al 12 d’octubre al port de Castelló. Aquesta edició estarà adaptada a l’actual situació sanitària i incorpora la visió dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Es tracta d’un esdeveniment diferenciador i pioner que congrega en el port de Castelló a vaixells històrics al costat d’altres activitats alternatives, com a conferències i exposicions.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha assenyalat en la presentació que “continuem ancorant aquest esdeveniment mariner a Castelló, que ja s’ha convertit en una marca pròpia per a impulsar la ciutat com a destinació turística”. Ha afegit que “és un festival que continua consolidant-se i mirant cap al pròxim 2022 per a quan s’espera celebrar el 500é aniversari de la primera volta al món”. “Podem dir amb orgull que Castelló ja s’ha guanyat un nom i ja té un gran prestigi en el calendari de les cites anuals dels esdeveniments dedicats a la mar”, ha assenyalat.

Per part seua, el president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Rafa Simó, ha destacat que “entre els nostres objectius està obrir el port a la ciutat i acostar la província al port”.

“Per això estem satisfets d’acollir un any més iniciatives com a Escala a Castelló, que posa a Castelló i al seu port en el punt de mira del turisme i de l’oci, que permet diversificar l’economia castellonenca, i fer que el port de Castelló siga més conegut, reconegut i benvolgut”. Rafa Simó ha indicat que es tracta d’un esdeveniment que “ha sabut adaptar-se a les circumstàncies i ha vingut per a quedar-se”.

Vull rebre les notes de premsa