Comunicació

Notes de prensa

PORTCASTELLÓ PATROCINA EL I CONCURS DE MICRORELATS D’OXFAM INTERMÓN CASTELLÓ

10 December 2021

El Comité de Castelló d’Oxfam Intermón, juntament amb l’Autoritat Portuària de Castelló, han organitzat un concurs de microrelats amb el qual pretenen sensibilitzar a la ciutadania en l’àmbit del Canvi Climàtic.

Oxfam Internacional, ONG molt preocupada per temes mediambientals, porta més de vint anys advertint de les conseqüències del Canvi Climàtic i, en els últims temps, fa costat a les persones més vulnerables que pateixen els seus efectes.

També per mitjà del seu voluntariat, presenta els seus projectes educatius i campanyes de sensibilització en instituts i col·legis de la nostra ciutat, en temes com els efectes de la sequera extrema, el Comerç Just i la desigualtat, encara que a causa de la COVID aquesta difusió actualment es realitza de manera en línia.

La convocatòria d’enguany, el termini de recepció de la qual de treballs va finalitzar el passat 20 de novembre, ha comptat amb 3 categories: categoria infantil, per a menors de 12 anys; categoria juvenil, per a menors de 16 anys i la categoria per a adults a partir dels 17 anys.

La decisió del jurat, en el qual participa PortCastelló, es coneixerà el pròxim dia 13 de desembre i el lliurament de premis tindrà lloc dijous que ve 16 de desembre a les 19.00 hores en l’Edifici Morú del Grau de Castelló.

PortCastelló aposta amb aquesta iniciativa per continuar creant aliances que promoguen el desenvolupament de l’Agenda 2030.

Vull rebre les notes de premsa