Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló licita les obres de la xarxa ferroviària en la dàrsena sud

17 May 2021

Vista aérea PortCastelló

17-05-2021. Hui s’ha publicat el plec de condicions per a la contractació de les obres de la primera fase de la xarxa ferroviària de la dàrsena sud del port de Castelló. El pressupost base de licitació és de 6.153.257,48 euros + IVA i un termini d’execució de 23 mesos. El termini de presentació d’ofertes finalitza el pròxim 18 de juny.

Aquesta actuació forma part del conjunt d’inversions previst en el Pla d’Empresa de l’Autoritat Portuària de Castelló en matèria de connectivitat i va lligada a les obres del pont ferroviari i connexió ferroviària nord per valor de 12´5 milions d’euros, que van ser autoritzades pel Consell de Ministres al maig.

Les obres el plec de les quals s’han publicat hui consisteixen en la connexió ferroviària des del desenvolupament del pont retràctil fins a l’accés ferroviari sud del port de Castelló. La longitud total d’aquesta via ferroviària és de 1.200 metres, amb doble ample de via (ibèric a internacional) i una zona d’apilament de 12.000 metres quadrats. A més, contempla un vial de transferència de 8,5 metres d’ample al voltant de la plataforma per a facilitar els moviments de circulació dels camions.

Amb aquesta licitació s’avança en les infraestructures productives planificades per l’Autoritat Portuària de Castelló en matèria de connectivitat amb l’objectiu de “rellançar l’economia, donar resposta als nostres sectors productius i incrementar la competitivitat de PortCastelló”, segons ha assenyalat el president de l’organisme públic, Rafa Simó.

Pot consultar-se el detall de la Licitació en el següent enllaç:

 

https://contrataciondelestado.es/wps/poc?uri=deeplink:detalle_licitacion&idEvl=10%2BTThlZQP%2FnSoTX3z%2F7wA%3D%3D

 

 

 

 

Vull rebre les notes de premsa