Comunicació

Notes de prensa

PortCastelló inverteix en el Moll de Costa per a impulsar aquest enclavament com a zona d’oci

19 November 2021

2021-11-19. L’Autoritat Portuària de Castelló ha realitzat diverses actuacions d’adequació de l’espai del Moll de Costa destinat als més xicotets amb una inversió de 60.000 euros.

D’una banda, s’ha actuat sobre la zona de jocs infantils mitjançant la renovació de balancins i la posada a punt del tobogan tradicional. Aquesta actuació incorpora un moll inclusiu adaptat.

D’altra banda, s’ha renovat el mural ceràmic del Joc de l’Oca que commemora la història i costums del port.

Aquestes actuacions tenen com a objecte principal la millora de la seguretat, i per això s’ha substituït el paviment existent per un absorbidor d’impactes, tant en el sòl ocupat per tobogan i molls com en el perímetre del mural ceràmic.

Els treballs tenen com a objectiu impulsar el Moll de Costa com a zona d’oci segura i atractiva. El president de l’Autoritat Portuària, Rafa Simó, ha destacat el compromís de l’entitat amb la integració amb el seu entorn i la importància de posar en valor aquest enclavament com a atractiu turístic i per a activitats que acosten el port a la societat.

 

Aquestes millores se sumen a unes altres que s’han vingut escometent, com la construcció dels banys en la plaça de la Mar, l’obertura de la plaça de Sète, reordenació dels pàrquings d’entrada al moll, col·locació de jardineres, eliminació del canal d’aigua en l’entrada de l’edifici Moruno i l’ampliació dels accessos per als vianants a la plaça de la Mar i de Sète des de l’Avinguda de Germans Bou, entre altres.

Vull rebre les notes de premsa