Comunicació

Notes de prensa

La VI edició dels Premis Faro PortCastelló arriba amb la col·laboració de la Fundació Síndrome de Down

1 October 2021

L’Autoritat Portuària de Castelló ha iniciat una col·laboració amb la Fundació Síndrome de Down de Castelló perquè dissenye els obsequis que s’entregaran en la pròxima edició dels Premis Faro PortCastelló. El detall s’entregarà a membres del jurat i als premiats, i consisteix en un plat de ceràmica elaborat per persones del taller ocupacional del centre de la fundació a Castelló.
La primera edició dels premis Faro es va celebrar en 2016, i va sorgir amb l’objectiu de reforçar el sentit de pertinença de la Comunitat Portuària de Castelló, contribuir al coneixement de diferents àmbits relacionats amb el sector logístic-portuari i reconéixer els mèrits del treball realitzat. Enguany tindrà lloc durant el mes vinent de novembre i comptarà amb la col·laboració de la Fundació Síndrome de Down com a exemple d’integració i desenvolupament.

Aquesta aliança és estratègica per a les dues entitats, però especialment per a l’Autoritat Portuària de Castelló “perquè li permet potenciar el seu compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), coadjuvant a la reducció de les desigualtats”, tal com ha assenyalat el president de l’organisme públic, Rafa Simó.

Per part seua, la presidenta de la Fundació, Carolina Ballester, ha destacat “la importància d’aquesta mena d’accions per a la nostra entitat i per a visibilitzar la gran labor que realitzen les persones amb síndrome de Down i/o discapacitat intel·lectual del Centre Ocupacional, atés que permeten fomentar la seua inclusió laboral i millorar la seua qualitat de vida”.

Totes dues institucions formen part de la Mesa de Responsabilitat Social de Castelló, que aglutina a diferents empreses, ONG’s i institucions amb l’objectiu de crear i promoure un espai de diàleg per a l’intercanvi d’informació i experiències de bones pràctiques en matèria de responsabilitat social

Vull rebre les notes de premsa