Comunicació

Notes de prensa

115 escolars participen en el concurs «Dibuixa el teu Nadal amb PortCastelló»

14 December 2021

Concurso postales navideñas 2021

El port de Castelló ha organitzat per huité any consecutiu el Concurs de Postals Nadalenques “Dibuixa el teu Nadal amb PortCastelló”, en el qual han participat escolars amb edats compreses entre els 3 i els 11 anys, tots dos inclusivament. Un total de 115 xiquets i xiquetes de tota la província s’han sumat a aquesta iniciativa.

El concurs estableix tres categories i amb els guanyadors de cadascuna d’elles s’ha editat la postal amb la qual l’Autoritat Portuària de Castelló felicita el Nadal. En concret els dibuixos seleccionats han sigut els de Vera Martínez, en la categoria A; Triana Leal en la categoria B i David Carrillo en la categoria C. El jurat ha estat integrat per María José Rubio, en representació de l’Autoritat Portuària de Castelló; Cristina Gabà, en representació de la Escola d´Art; José García, en representació de l’Associació Beni-Art, i els artistes Amat Bellés i Marcos Maseda.

PortCastelló farà lliurament d’un lot de regals i organitzarà una exposició en l’edifici Moruno de l’Autoritat Portuària amb tots els treballs presentats que s’inaugura el dilluns 20 de desembre a les 17.15 hores i que podrà gaudir-se fins al 6 de gener, en horari d’11.00 a 13.00 hores i de 18.00 a 20.00 hores.

La iniciativa té com a fi potenciar la interacció port-ciutat, involucrar als més joves amb el port de Castelló i donar-los a conéixer la seua importància en la generació d’ocupació i riquesa a la província de Castelló.

Vull rebre les notes de premsa