Comunicació

Notes de prensa

Dibuixa el nadal amb el port de Castelló

16 December 2020

El port de Castelló ha organitzat per seté any consecutiu el Concurs de Postals Nadalenques “Dibuixa el teu Nadal amb PortCastelló”, en el qual han participat escolars de tota la província amb edats compreses entre els 3 i els 11 anys, tots dos inclusivament. En total, un centenar xiquets i xiquetes s’han sumat a aquesta iniciativa.

El concurs estableix tres categories i amb els guanyadors en cadascuna d’elles s’editarà la postal amb la qual l’Autoritat Portuària de Castelló felicita les festes nadalenques. El jurat ha estat compost per professionals del món de l’art de reconegut prestigi a Castelló, com són Cristina Gabà, de la Escola d´Art; José García com a representant de l’Associació Beni-Art, els reconeguts artistes castellonencs Amat Bellés i Marco Maseda, i María José Rubio per part de l’Autoritat Portuària de Castelló. Els seus integrants han fallat els guanyadors del concurs, que han sigut: Ànima en la categoria A; Maider Ruiz, en la categoria B i Betlem Garffella, en la categoria C.

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Rafa Simó, procedirà al lliurament de premis als guanyadors dilluns que ve 21 de desembre en la seu de l’Autoritat Portuària de Castelló.

La iniciativa té com a fi potenciar la interacció port-ciutat, involucrar als més joves amb el port de Castelló i donar-los a conéixer la seua importància en la generació d’ocupació i riquesa a la província de Castelló.

 

Vull rebre les notes de premsa