Comunicació

Notes de prensa

Rafa Simó pren possessió com a president de l’Autoritat Portuària de Castelló

4 September 2020

Rafa Simó, presidente APC

Els seus objectius són consolidar els assoliments d’anys anteriors, guanyar en competitivitat i sosteniblidad i la integració port-ciutat

El Boletín Oficial del Estado (BOE) ha publicat hui l’ordre del Ministeri de Foment mitjançant la qual es produeix el nomenament de Rafa Simó com a nou president de l’Autoritat Portuària de Castelló (APC) en substitució de Francisco Toledo. Rafa Simó va ser designat pel president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, el passat mes d’agost.

Rafael Simó Sancho (Castelló, 24-1-1985) és llicenciat en Matemàtiques per la Universitat de València i màster d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Ensenyament d’Idiomes per la Universitat Jaume I. Fins a la seua incorporació a PortCastelló, Rafa Simó ostentava el càrrec de regidor d’Urbanisme i portaveu a l’Ajuntament de Castelló.

Rafa Simó s’ha marcat com a prioritats de la seua gestió que PortCastelló continue sent el motor econòmic de la província de manera sostenible i respectuosa amb el seu entorn, consolidar els assoliments d’anys anteriors i guanyar en competitivitat i seguretat. També s’ha referit a l’enfortiment de la relació port-ciutat per a situar al recinte portuari com el millor aliat del districte marítim.

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló s’ha referit a l’esforç de la comunitat portuària i al dinamisme del teixit empresarial com a pilars fonamentals per a posicionar a PortCastelló en un posició de lideratge, al ser el nové amb major trànsit entre els quaranta-sis d’interés general, el quart en moviment de granels sòlids i el cinqué en trànsit de import/export.

 

Vull rebre les notes de premsa