Comunicació

Notes de prensa

Rafa Simó reconeix la tasca de Stella Maris en PortCastelló

23 October 2020

Stella Maris

El president de l’Autoritat Portuària de Castelló, Rafa Simó, ha posat en valor la tasca que realitza Stella Maris d’assistència i atenció a les tripulacions que recalen a Castelló.

Així ho ha assegurat després d’una trobada que ha mantingut amb els seus responsables, en el qual els ha posat de manifest la seua voluntat de col·laborar amb l’ONG per a millorar i ampliar el local en el qual actualment presten els seus serveis. Cal recordar que aquest edifici va ser cedit fa quatre anys per l’Autoritat Portuària.

Es tracta d’un espai de més de cent metres quadrats, situat enfront del jardí del Port, a l’inici de l’avinguda Ferrandis Salvador, i que és atés per voluntaris que coordinen el servei d’atenció als mariners que recalen anualment en el port castellonenc. Aquest local va ser remodelat per complet, però totes dues parts han acordat iniciar algunes millores d’ampliació amb la finalitat de millorar i potenciar els serveis que ofereixen.

Rafa Simó ha destacat el paper essencial i bàsic del voluntariat de l’Apostolat de la Mar oferint a les tripulacions informació dels serveis als quals poden accedir, com ara trasllats a terra perquè mantinguen contacte amb les seues respectives famílies a través d’internet, o facilitant tot tipus d’assessorament o atencions mèdiques.

 

 

Vull rebre les notes de premsa